Kyltekniker till VentPartner i Östergötland AB


VentPartner växer och vi är nu på jakt efter en kyltekniker till vårt gäng i Östergötland!

VentPartner är ett företag som utför total- och utförandeentreprenader inom ventilation, kyla samt styr- och övervakning. Vi utför även förebyggande och avhjälpande underhåll av befintliga ventilations-, kyl- samt styr- och övervakningsanläggningar. Vi erbjuder kreativa lösningar och lägger stort fokus på energi- och kostnadseffektivitet i våra installationer.

Som person gillar du ett jobb där man sätter kunden i centrum och där du kan kombinera eget ansvar med ditt tekniska intresse. Du är en strukturerad, ordningsam, flexibel och social person som vill bidra till ett bra och roligt arbetsklimat, såväl externt som internt.

En dag på jobbet kan bestå av att ta hand om våra kunders felanmälan, montage och olika typer av servicejobb i så väl nybyggda som befintliga kylsystem, samt arbete med energibesparande åtgärder.

Vi söker nu dig som har arbetslivserfarenhet från yrket sedan tidigare. Du ska ha ett gediget teknikintresse och kunna hantera dator plus andra tekniska applikationer. Det behövs också en vilja och nyfikenhet att lära dig nya saker.

B-körkort samt kylcertifikat kategori 1 är ett KRAV

Vill du komma med i vårt team och växa med oss, hör av dig!

Start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Välkommen med din ansökan senaste den 190930, till jobb@ventpartner.se . Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Om du har frågor eller funderingar, hör av dig till vår Servicechef -

Niclas Hallén

niclas.hallen@ventpartner.se

070-2854451

Skicka in din ansökan redan idag!  Alla fält med * måste fyllas i.

Uppladdning av Brev och CV ska vara i pdf-formatet. Foto ska vara i jpg, png, gif. Max storlek 2 mb.

The maximum file size is 2mb (pdf)
The maximum file size is 2mb (pdf)
The maximum file size is 2mb (jpg, png, gif)
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas hos arbetsgivaren.*