Skofabriken

I detta projekt har vi gjort en hyresgästanpassning för en Fotograf som använder lokalerna till studio och arbetsplats. Fastighetsägaren Örebroporten vill framhäva byggnadens gamla anor och konstruktion med synliga pelare och balkar i taket. Därför har man valt att inte ha något traditionellt undertak och ha installationerna synliga. 

Lite speciellt är att fläktluftkylarna inte har något vitt hölje, som de vanligtvis har. Utan här har vi valt att ha dem ”nakna” med galvad plåt som hölje, det som man vanligtvis vill dölja med vit plast. Ett spännande och udda projekt där vi kan visa på att synliga installationer kan vara snyggt i rätt miljö och här kommer det till sin rätt med lite ”rough” stil. 

Vi hoppas få vara med och bygga klart resten av huset också, oavsett vilken stil hyresgästen väljer.


Skriv ut   E-post