Projektledare till vårt kontor i Örebro


VentPartner växer och vi är nu på jakt efter en projektledare till vårt gäng i Örebro!

VentPartner arbetar med inomhusklimat och vi erbjuder kompletta ventilationslösningar med kyla, styr- och övervakning och inte minst service. Idag finns vi på orterna Linköping, Norrköping, Katrineholm, Västerås, Örebro och tillsammans är vi närmare 100 personer.

Våra kunder är framför allt fastighetsägare, byggnadsentreprenörer och industrier. Många av dem är återkommande och vi hjälper dem med allt från kontorshus, sjukhus, badanläggningar, skolor och liknande. Det blir många stora projekt – men vi jobbar med både stort och smått, vi finns även till hands vid minsta servicebehov.

Vi vill vara det självklara valet som samarbetspartner när det gäller inomhusklimat.


Som person gillar du ett jobb där man sätter kunden i centrum och där du kan kombinera eget ansvar med ditt tekniska intresse. Du är en strukturerad, driven, engagerad och social person som vill bidra till ett bra och roligt arbetsklimat.

En dag på jobbet kan bestå av att i samråd med ledande montör sköta planering av inköp, leveranser, bemanning, tidsplanering och tekniska lösningar för dina projekt. Du är även ekonomiskt ansvarig för dina projekt och löser planering av montörer tillsammans med dina projektledarkollegor. Prognoser och värderingar av projekt sköter du löpande och rapporterar till beställare eller vår ekonomiavdelning. Du kommer att få vara kreativ och lösa tekniska och praktiska problem gällande produkter och montage.

Vi söker nu dig som har god erfarenhet från byggbranschen och teknisk kunskap kring ventilationsprodukter. Du ska han en god planerings- och samordningsförmåga även god kännedom gällande inköp, ekonomi, tidsplanering och samordning mellan yrkesgrupperna. Det är i perioder stressigt, så det är viktigt att kunna hantera och strukturera upp ditt arbetssätt, samtidigt som man ska kunna hålla många projekt i luften samtidigt.

B-körkort är ett KRAV, även goda kunskaper inom program som Excel och Word. Har du tidigare erfarenhet av projektledning, eller erfarenhet av ventilation från montage, tekniker, projektör och liknande så ser vi detta som meriterade. Även förståelse för styr och reglerfunktioner gällande ventilationsaggregat, spjäll, rumsregleringar osv är bra att ha.

Vill du komma med i vårt gäng och växa med oss, hör av dig!

Start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Välkommen med din ansökan senaste den 191031, till jobb@ventpartner.se . Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Om du har frågor eller funderingar, hör av dig till Thed Nilsson, thed.nilsson@ventpartner.se

 

Skicka in din ansökan redan idag!  Alla fält med * måste fyllas i.

Uppladdning av Brev och CV ska vara i pdf-formatet. Foto ska vara i jpg, png, gif. Max storlek 2 mb.

The maximum file size is 2mb (pdf)
The maximum file size is 2mb (pdf)
The maximum file size is 2mb (jpg, png, gif)
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas hos arbetsgivaren.*