Servicetekniker till Västerås


VentPartner växer och vi är nu på jakt efter en servicetekniker inom ventilation till vårt kontor i Västerås!

VentPartner är ett företag som utför total- och utförandeentreprenader inom ventilation, kyla samt styr- och övervakning. Vi utför även förebyggande och avhjälpande underhåll av befintliga ventilations-, kyl- samt styr- och övervakningsanläggningar. Vi erbjuder kreativa lösningar och lägger stort fokus på energi- och kostnadseffektivitet i våra installationer.

Du ska trivas med ett jobb där man sätter kunden i centrum och där du kan kombinera eget ansvar med tekniska intresse. Du är en strukturerad, ordningsam, flexibel och social person som vill bidra till ett bra och roligt arbetsklimat.

Dagarna består av att ta hand om felanmälan, driftsättningar, injusteringar och olika typer av servicejobb i så väl nybyggda som ombyggda ventilationssystem, samt arbete med energibesparande åtgärder. Jobbet kan också innebära att man får leda serviceprojekt från start till mål.

Vi söker nu dig som har någon slags arbetslivserfarenhet från yrket sedan tidigare eller relevant utbildning. Du ska ha ett gediget teknikintresse och kunna hantera dator plus andra tekniska applikationer. Det behövs också en vilja och nyfikenhet att lära dig nya saker.

B-körkort är ett KRAV, kunskap inom injusteringar/driftsättningar samt styr- och reglerkunskaper är meriterande. Har du OVK-behörighet ser vi även detta som ett plus!

Skicka in din ansökan senast den 15/1!

Start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Om du har frågor eller funderingar, hör av dig till Andreas Estelli, andreas.estelli@ventpartner.se

 

 

Skicka in din ansökan redan idag!  Alla fält med * måste fyllas i.

Uppladdning av Brev och CV ska vara i pdf-formatet. Foto ska vara i jpg, png, gif. Max storlek 2 mb.

The maximum file size is 2mb (pdf)
The maximum file size is 2mb (pdf)
The maximum file size is 2mb (jpg, png, gif)
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas hos arbetsgivaren.*